DIT EVENT VOND REEDS PLAATS

Op www.cipal.be/CiVoice kan u nog bijkomende informatie raadplegen

 

Cipal IT solutions nv nodigt u, samen met haar partners, op 26 februari 2015 uit op het netwerk, security en private cloud event:

“De toekomst van uw netwerk”

Kost, controle, visibiliteit en evolutie 

Deze mini-conferentie legt de nadruk op de technologie rond hedendaagse en moderne netwerken, waar visibiliteit, controle en beveiliging meer dan ooit onze aandacht opeisen.  Verder wordt er ook aangehaald welke toepassingen en trends wij in deze context naar voor schuiven.

WAAROVER GAAT HET ?

Moderne netwerken of LAN’s binnen uw organisatie, die de nodige connectiviteit verschaffen aan uw toepassingen en uw randapparatuur, zijn niet langer een verzameling van ‘dozen’ die zorgen voor logische verbindingen tussen uw werknemers, hun IT-toepassingen en het Internet.

Uw bedrijfsnetwerk is een cruciaal knooppunt waarmee al uw medewerkers, via hun eigen mobiele apparaten (smartphones, tablets, privé-laptops), op een veilige en controleerbare manier al dan niet toegang krijgen tot bedrijfskritische gegevens.

Firewalls dienen te zorgen voor afscherming en beveiliging en zijn een pure noodzaak geworden. Onderhoudsbehoeftige infrastructuur, zoals servers, opslaginfrastructuur en telefooncentrales, krijgen steeds meer een plaats in de 'Cloud’'.

WAAROM DIT EVENT ?

Visibiliteit en controle is een must in een hedendaags netwerk. Het netwerk moet echter op een dynamische manier snel kunnen reageren op verschillende behoeften die het netwerk op bepaalde tijdstippen en omstandigheden vraagt. We willen daarom centrale en geïntegreerde controle over wie, wanneer, hoe en waarom het netwerk gebruikt wordt, ongeacht of het een bekabeld of draadloos apparaat betreft.

Firewalls zijn geëvolueerd naar geïntegreerde oplossingen met een hoge vorm van toegangscontrole binnen het gehele spectrum van databeveiliging.

Op het gebied van ‘voice’ is er ook heel wat geëvolueerd. Cipal IT solutions zal haar eigen CiVoice-platform voorstellen binnen een eigen IaaS-cloud.

Om u als verantwoordelijke binnen uw organisatie een klare kijk te bieden op alle aspecten van een modern netwerk, reiken wij u een aantal concrete oplossingen aan die als inspiratie kunnen dienen voor latere discussies.

HOE ZIET DE AGENDA ERUIT ?

 • 11:30 – 12:50    Registratie en broodjeslunch
 • 12:50 – 13:00    Inleiding door Cipal IT solutions nv (Cipal IT solutions)
 • 13:00 – 14:00    Markttrends en netwerkevolutie (Curtis Quimby, Extreme Networks)
 • 14:00 – 14:45    Live demo:  Visibiliteit en controle (Niels Boesten, Extreme Networks)
 • 14:45 – 14:55    Break
 • 14:55 – 15:45    CiVoice, de private cloud PABX (Herman Joossen, Cipal IT solutions nv)
 • 15:45 – 16:15    Next generation firewalls (Sophos)
 • 16:15 – 18:00    Netwerkdrink

DOELGROEP

Dit event richt zich naar IT-professionals die een nieuwe en frisse kijk wensen op de problematiek rond moderne netwerken, zowel binnen de publieke als de private sector. Samen met onze partners, Extreme Networks en Sophos, bezorgt Cipal IT solutions nv u een klare kijk hierop.

INSCHRIJVEN & KOSTPRIJS

De registratie is afgesloten. Op www.cipal.be/CiVoice kan u nog bijkomende informatie raadplegen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

 • Datum:  26 februari 2015
 • Locatie: Congres & Seminariecentrum ‘De Vesten’, Kanaalweg 6/1, 2430 Laakdal (vlakbij afrit 24 - E313 Antwerpen-Hasselt).
 • Ontvangst met een broodjeslunch is voorzien vanaf 11u30
 • De start van deze mini-conferentie is voorzien om 12u50

OVER DE SPREKERS

Curtis Quimby, Senior Sales Trainer, Extreme Networks : Deze spreker is een veteraan op het vlak van netwerken en netwerkbeveiliging. Hij heeft ervaring als netwerk design engineer en account executive. Daarnaast heeft hij tal van functies in marketing en business development bekleedtCurtis heeft kennis van opkomende netwerktechnologieën zoals software-defined networking (SDN), 802.11ac, draadloze en datacenter-virtualisatie.

Hij is een veelgevraagd spreker op seminars wereldwijd. Curtis unieke sprekersstijl maakt hem tot een favoriet spreker bij zowel een technische en business-gerichte publiek.

Niels Boesten, Systems Engineer Belgium & Netherlands, Extreme Networks: Niels heeft meer dan 15 jaar ervaring in de netwerk- en netwerkbeveiligingsindustrie. Hij heeft ervaring als netwerkontwerper en implementatie engineer en heeft verschillende expertises opgebouwd bij diverse leveranciers.

Niels is een expert op het vlak van opkomende netwerktechnologietoepassingen zoals management, Networks Access Control, Identity en Access Management, BYOD, Application Analytics, 802.11ac en data center management.

Herman Joossen, Senior Telecom Expert, Cipal IT solutions nv: Herman is reeds tientallen jaren actief in de Telecom Arena, met uitgebreide expertise en ervaring in zowel traditionele TDM-telefonie als IP-telefonie. Na lange tijd verantwoordelijk geweest te zijn voor System Testing en Field Support voor de Enterprise (PABX) divisie van GTE Atea en later SIEMENS, is hij sinds 1998 vooral als System Integrator / Solution Designer verantwoordelijk geweest  voor zowel Carrier als Enterprise VoIP projecten.  Recent werkte hij als zelfstandig consulent in de rol van Telecom Architect voor enkele BNPParibasFortis  VoIP/UC migratie projecten.  Momenteel doet hij Solution Design / Business Development voor Cipal in het kader van een gehoste en gevirtualizeerde bedrijfscommunicatie oplossing (CiVoice) op basis van Open Source en Open Standards (SIP / WebRTC) en dit  onder het motto “alternatief voor vendor locking proprietaire telefonie oplossingen zoals  Microsoft Lync.

John Veldhuis, verantwoordelijke technische ondersteuning, Sophos:  John volgt sinds 1987 de Data Security-wereld, maar is er sinds 1990 op professionele en permanente basis bij betrokken. Sindsdien heeft hij de meest uiteenlopende werkzaamheden met de meest uiteenlopende oplossingen uitgevoerd: Project Management, QA, Post Sales Support, TSAM, etc ...  met Full Disk Encryption, File Based Encryption, Email Encryption, PKI, Biometrie, Smartcards, HSM, Middleware, ...  Kortom, iemand met kennis van zaken op dit vlak.

Op dit moment is hij verantwoordelijk voor de technische ondersteuning bij de verkoop van Sophos producten en komt hij graag met ons zijn ervaringen delen.

OVER DE PARTNERS

 • Cipal IT solutions nv is een onderdeel van de Cipal-groep. Cipal is al meer dan 30 jaar actief in het gebied van IT-oplossingen, het beheer van servers, netwerken, beveiliging, ontwikkeling van complex IT-oplossingen. e.d.   De Cipal-groep werkt met een groep van meer dan 270 specialisten aan de IT-uitdagingen van elke dag.  Cipal IT solutions nv omvat de technische profielen van de groep.
 • Extreme Networks is een netwerk bedrijf uit San Jose, Californië, SA, en werd opgericht in 1996. Het ontwerpt, bouwt en installeert Ethernet-netwerkproducten voor enterprise en carrier grade (metro) netwerken. De oplossingen van Extreme Networks situeren zich binnen het gebied van routers, switches en IEEE 802.11 wireless access points, controllers, alsook intelligent netwerkbeheer, unified management en analytics.
 • SOPHOS is in 150 landen leverancier van oplossingen voor het beveiligen van netwerken, endpoints en mobile devices. De producten bieden krachtige bescherming tegen complexe bedreigingen en dataverlies. Oplossingen van Sophos zijn eenvoudig in te zetten, te beheren en te gebruiken. Tevens worden alle Sophos-producten ondersteund door SophosLabs dat een wereldwijd netwerk omvat op het vlak van Threat Intelligence & Analysis, en dit 24/7/365.