• home
  •  » nieuws
  •  » CiCloud infodag in Zolder

Cipal organiseert CiCloud-infodag in Zolder

Op 28 augustus organiseerde Cipal voor de Limburgse besturen een infosessie over het Cipal 'CiCloud'-datacenter in de Skylimit-lounge van het circuit van Zolder. Daags voor de start van de 24 uren van Zolder was dit een bijzondere locatie door de bedrijvigheid rond het circuit.

Medewerkers van lokale en provinciale besturen konden kennis maken met de mogelijkheden die het Cipal CiCloud-datacenter biedt. Er werd door de Cipal-collega's dieper ingegaan op de technische facil...iteiten, de beveiliging, de continuïteit en de bedrijfszekerheid. Bijzondere aandacht ging uit naar het migratieproces, de "return-of-investment" en de besparingen die lokale besturen kunnen realiseren.

Alles werd toegelicht aan de hand van concrete voorbeelden van lokale besturen die reeds zijn overgestapt naar het Cipal CiCloud-datacenter, waaronder zelfs een lokaal bestuur dat niet met Cipal-toepassingen werkt.

Als 'special guest' mochten we Anthony Kumpen verwelkomen die als gastspreker sprak over de kracht van 'samenwerken' binnen een team om resultaten te boeken.

Bijkomende infodagen zullen ingericht worden in de andere Vlaamse provincies.

Meer info over het Cipal CiCloud-datacenter is te vinden op www.cipal.be/datacenter of via its@cipal.be