Cipal IT Solutions is Diamond Partner van Extreme Networks

Cipal IT solutions nv heeft het DIAMOND Partner Program behaald bij Extreme Networks. DIAMOND Partners brengen de allerhoogste waarde aan hun klanten en leveren infrastructuur en technische expertise in Extreme Networks-oplossingen, zijn consistent in het realiseren van doelstellingen en in het bereiken van een hoge mate van klanttevredenheid.

Het Diamond-niveau lidmaatschap biedt partners de meest uitgebreide voordelen van het programma en geeft toegang tot het volledige Extreme Networks ondersteuningspallet. Ondertussen beschikt de Cipal-netwerkgroep over een demolabo en een portable demokit waarin verschillende technische aspecten in een testopstelling gesimuleerd kunnen worden. De demokit is een live demonstratie-omgeving waarbij de voordelen van een gemanaged Extreme Networks-netwerk toegelicht kunnen worden op locatie bij een potentiele klant.

Wenst u meer te weten over de netwerkoplossingen die Cipal u kan bieden, schrijf dan zeker in op onze gratis mini-conferentie 'De toekomst van uw netwerk' die doorgaat op 26 februari 2015 (vanaf 12u50) in het seminariecomplex 'De Vesten' in Laakdal. 

Info en inschrijven kan hier.

 Voor alle informatie, alsook het inrichten van een demo, kan u te allen tijde terecht bij danny.vanbroekhoven@cipal.be.