CIPAL en Thalento® introduceren aanbod e-assessments voor openbare sector 

Recent hebben CIPAL en Thalento® hun krachten gebundeld en een samenwerkingsovereenkomst afgesloten, specifiek voor de openbare sector. Thalento®, gekend als expert in e-assessments en talent management, en het expertisecentrum Personeel & Organisatie van ICT-dienstverlener CIPAL brengen hiermee een doelgerichte oplossing voor e-assessments op de markt voor lokale besturen en overheidsbedrijven.

De kracht van het aanbod ligt in de performante online assessmenttool van Thalento®, afgestemd op de gekende competentiemodellen die binnen de openbare sector vaak gebruikt worden. Door online een aantal selectietesten ter beschikking te stellen van de kandidaten, beschikt men per getest profiel over een sluitend rapport met praktische en objectieve informatie over performance, gedrag, motivatie en competenties. Op die manier kunnen overheidsbedrijven hun aanwervingsproces een stuk efficiënter en goedkoper maken, alsook meer garanties krijgen dat de kandidaat over de juiste competenties beschikt.

CIPAL zal de Thalento®-software exclusief aanbieden binnen de openbare sector, aangevuld met bijhorende diensten voor interpretatie en geschreven toelichting bij de testresultaten, alsook aanvullende opleidingen. Met dit partnership versterkt CIPAL opnieuw haar HR-aanbod naar de openbare sector toe en vindt de gekende Thalento®-software ook haar weg in een nieuwe afzetmarkt.

Meer informatie bij Ilse Daems, Manager Expertisecentrum Personeel & Organisatie CIPAL – 014.57.61.94 – ida@cipal.be of Ben Greeven – CEO Thalento®  – 011.28.62.42 – ben.greeven@thalento.com.