Infosessie Athena BBC 20 mei 2016 

Aansluitend aan onze infosessies 'BBC Beleidsinformatie' van september en oktober 2015, organiseert Cipal op 20 mei een praktijkgerichte infosessie waarbij de Business Intelligence oplossing 'ATHENA BBC' toegelicht en gedemonstreerd zal worden aan hand van 2 praktijkgerichte voorbeelden.

Ann Depoorter (financieel beheerder stad Geel) en Willy Vandael (financieel beheerder OCMW Hasselt) zullen hun aanpak en ervaringen toelichten bij de implementatie van de beleidstool 'ATHENA BBC' in hun bestuur.

Praktische live demo’s zullen aantonen dat 'ATHENA BBC' het hulpmiddel bij uitstek is om iedereen, die betrokken is bij het dagelijkse beleid van uw bestuur, te voorzien van correcte en duidelijke beleidsinformatie op gelijk wel moment zonder dat men daarbij een specialist moet zijn in de BBC-regelgeving en zonder dat men alle functionaliteiten van de 'Mercurius BBC suite' tot in detail moet kennen.                                               

Datum en locatie

  • vrijdag 20 mei 2016 van 9u00 tot 12u00
  • Cipal dv (dienstverlenende vereniging), Bell-Telephonelaan 2D, Geel (wegbeschrijving)

Inschrijven

  • Inschrijven doet u hier.
  • de deelname aan deze infosessie is gratis. 's Middags wordt er een broodjeslunch voorzien (gelieve dit op het inschrijfformulier aan te kruisen als u blijft voor de broodjeslunch).