Office365 in ons datacenter

Dankzij het Microsoft Shared Computer Activation programma kan u uw bestaande Office 365 of nieuwe licenties gebruiken wanneer u kiest voor een cloud-oplossingen van Cipal. Cipal is een erkende provider van het SCA voor het Office 365 ProPlus programma.

Wat is Shared Computer Activation (SCA) voor Office 365 ProPlus?

In september 2014 heeft Microsoft Shared Computer Activation (SCA) voor Office 365 geïntroduceerd. SCA biedt Office 365 gebruikers de mogelijkheid om hardware te delen indien er sprake is van een van de volgende scenario’s:

  • Zelf gehoste dedicated klantomgeving (on-premise)
  • Dedicated klantomgeving bij een derde partij
  • Windows Azure omgeving

Welke Office versies ondersteunen Shared Computer Activation?

Share Computer Activation werkt met Enterprise-versies van Office 365 (ProPlus en E3).

Voordelen van Shared Computer Activation voor Office 365 ProPlus

Het belangrijkste voordeel van SCA voor Office 365 ProPlus is dat het organisaties keuze en flexibiliteit biedt. SCA stelt u in staat om, bij een migratie naar de cloud, gebruik te blijven maken van Office 365 ProPlus licenties waarin u reeds heeft geïnvesteerd of wil investeren.

Gebruikers kunnen kiezen om Office 365 uit te rollen in een on-premise omgeving of in het datacenter van een geautoriseerde Service Provider. Met SCA verlaagt u de kosten van uw cloud-infrastructuur door bestaande Office 365 ProPlus licenties in te zetten in uw Cipal cloud-omgeving.

Cipal is een erkende provider van het SCA voor Office 365 ProPlus programma. Dit stelt u in staat om in aanmerking komende Office 365 ProPlus licenties mee te nemen naar de cloud-oplossing van uw keuze.

Neem contact op

Neem contact op met Cipal via O365@cipal.be voor meer informatie over Shared Computer Activation.